Segona Setmana!

La segona setmana ens vam dedicar a decidir la temàtica i les idees pel nostre esdeveniment.
Per introduir el tema i les nostres idees pel festival vam començar fent una graella. En aquesta grella posàvem les idees que havíem pensat en grups de dos o tres i a continuació tots els seus pros i contres. Vam compartir això amb tota la classe tot decidint quines eren les millors opcions.
Després de plantejar les idees escollides ens van venir a visitar un grup d’alumnes de quart que havien participat en la organització del Nou pop de l’any passat. Ens van ajudar a repensar algunes idees i ens van plantejar possibilitats noves i alguns problemes que hauríem de solucionar, a més a més d’aclarir per nosaltres com seria realment que passaria al festival.
Finalment vam dividir la classe en quatre grups per treballar de manera més eficient. El grup d’artistes encarregava de muntar totes les actuacions i activitats artístiques, com organitzar i crear la presentació de ball, o també els DJ’s que havien de recollir, escollir i manipular cançons per la disco. El grup de producció seria l’encarregat d’organitzar el festival general a més del bar i tenir cura de les despeses i necessitats tècniques. El grup d’escenografia serà el que s’ocuparia d’ organitzar les activitats en l’espai que teníem, decorar el festival, de trobar el material i muntar-ho tot. Finalment està el grup de comunicació que s’encarregaria de crear pòsters, fer difusió, i organitzar un podcast en angles, assegurant-se que tothom s’assabenti del meravellós festival.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *