Cinquena setmana! Primers dissenys del cartell!

Ja estem a la cinquena setmana! Els de comunicació seguim escrivint al blog, se’ns han endarrerit algunes entrades així que seguim redactant les de les setmanes anteriors. Seguim actius a Instagram. Un alumne està redactant un escrit sobre el Nou Pop, en anglès. És per un podcast, per locutar-lo a la ràdio. Estem dissenyant el cartell d’aquest festival, cadascú n’ha fet un amb tota la informació, per penjar-los i així la gent s’adoni. Després hem votat i finalment ha guanyat aquest:

L’equip d’escenografia està preparant un fotomatón, també s’estan dedicant a fer cartells per cada espai del festival (Bar, disco, chillout, fotomatón…). Els artistes segueixen descarregant música per punxar. Els ballarins ja tenen la coreografia acabada. El chillout està en procés, han pensat a fer un bosc de llums i ja tenen la música ambiental preparada, a més projectaran un espectre de so. Per últim, els de producció, ja tenen tot llest i a punt, i per això ara estan col·laborant en altres tasques.

Tenim altres informacions, ens han confirmat el pressupost, serà de 300 €. A més els diners recaptats en el bar, aniran destinats pel nostre viatge de 4t.